štvrtok 27. marca 2014

Pohánkové keksy s figami a goji


500g namočenej pohánky
100g nasekaných fíg
20g goji
2 lyžice rapadury
1 mocca lyžička tekutej stévie
2 lyžice raw kakaa
5 lyžíc lúpanej slnečnice
1/2 lyžičky mletej škorice
soľ

Pohánku s kakaom a sladidlami spracujeme v kuchynskom robote na hrubšiu kašu. Vmiešame štipku soli, slnečnicu a nasekané sušené ovocie a škoricu. Rukami vypracujeme husté cesto z ktorého medzi fóliami vyváľame plát hrúbky 4mm. Vykrajujeme kolieska a ukladáme na rošty sušičky. Sušíme do 42 st. 10-12 hodín.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.